Region

Svet

Farma 5: Zorica Marković se sprema da napusti imanje?!

Zorica Marković je izgleda zabrinuta i zbog svog zdravlja, a i zbog sve učestalijih incidenata koji mogu da se završe i fizičkim kontaktom, pa razmišlja i o mogućnosti napuštanja imanja!

Farma 5: Zorica Marković se sprema da napusti imanje?!



Folk pevačica Zorica Marković je pozvala Jelenu Golubović, te se sa rediteljkom odvojila od ostalih farmera. Golubovićki je potom pokazala gde drži svoje stvari, kako bi Jelena znala ukoliko pevačica ode sa imanja.

Golubovićeva je bila zgranuta, te joj uopšte nije bilo jasno zbog čega joj to Zorica govori. Upitala ju je da li možda folkerka ne želi da napusti imanje. Zorica je svoje ponašanje obrazložila time što uskoro ima lekarski kontrolu, i da možda neće proći kako treba, pa postoji mogućnost i da joj doktori ne dozvole da se vrati na imanje.

Naposletku, Markovićeva ne isključuje ni mogućnost da i ovog puta, kao i u prošloj sezoni rijalitija, bude izbačena zbog fizičkog kontakta Jer, ukoliko je neko bude dovoljno iznervirao, neće se ustručavati da se sa njim i fizički obračuna.

Inače, pevačica je i ranije imala zdravstvenih problema zbog visokog pritiska, a jedan incident sa Mikijem Đuričićem prošlog meseca ju je toliko uznemirio, da joj je pozlilo, pa je morala da bude odvezena i u bolnicu.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>