Region

Svet

Vikend za mališane: Počeo je dvanaesti Dečiji sajam

XII Campina puddis dečiji sajam svečano je otvoren danas u 14 časova u hali 3 Beogradskog sajma. Traje tri dana, od 10 do 19 časova, a ulaz za sve posetioce je besplatan.

Vikend za mališane: Počeo je dvanaesti Dečiji sajam



Počinje tradicionalni dvanaesti Dečiji sajam (Foto)
Veliki broj izlagača predstavlja svoje proizvode kako za najmlađe tako i za celu porodicu. Od svega po malo i sve na jednom mestu - tako se može opisati ukratko sajamska ponuda izlagača.

I ovog puta, sa decom će se družiti Saobraćajna policija i Vatrogasna brigada Beograd koji svake godine oduševe decu, posebno kada shvate da mogu da zavire u specijalna vozila, sednu na motor, uključe sirenu. Savez za školski sport na svom štandu roditeljima daje sve potrebne informacije o sportovima za decu kod nas.

Sa bine se čuje pesma, a na sportskom terenu deca plešu, trče, igraju se. Tako će biti i tokom vikenda. Decu očekuju nagradne igre poput Campina puddis poligon spretnosti, zatim Evy baby puzijada, Ples beba, kao i takmičenje najmlađih u osvajanju proizvoda. Za sve nagradne igre potrebno je ranije prijavljivanje na štandu izlagača.

Pored CAMPINE PUDDIS kao generalnog sponzora, sponzori manifestacije su Frikom, Becutan, Pavlogal i Philips, a jedan od medijskih sponzora je i portal Svet Plus.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>