Svet

Region

Kraljica transformacija: Hajdi Klum kao izborana, onemoćala starica! (Foto)

Ako vas je zanimalo kako izgleda 50 godina starija verzija Hajdi Klum, evo odgovora! Glamurozni model transformisala se u izboranu staricu, te svojom maskom za Noć veštica šokirala sve!

Kraljica transformacija: Hajdi Klum kao izborana, onemoćala starica! (Foto)



Hajdi Klum poznata je kao veliki ljubitelj Noći veštica i maskenbala, pa javnost svake godine očekuje da vidi njenu novu transformaciju. Prošle godine čuvena manekenka prerušila se u Kleopatru, pretprošle u majmuna, a bila je jednom i vanzemaljski robot, kao i crna svraka. Ovog puta, odlučila je da nadmaši sve svoje prethodne maske, te se prerušila u sebe, ali 50 godina stariju sebe!


Foto: Instagram

"Ok... idem u budućnost", napisala je Hajdi na svom Instagram profilu, a onda počela sa objavljivanjem šokantnih fotografija! Zabeležen je čitav proces, korak po korak, "postarivanja" slavne manekenke, te za nekoliko sati zanosna lepotica pretvorila se u sparušenu, onemoćalu staricu!


Foto: Instagram

"Sa razmišljanjem o kostimu za Noć veštica počinjem mesecima unapred", priznala je Hajdi, i dodala da ima fantastičan tim koji je u stanju da nemoguće učini mogućim. "Zaista nemam neki poseban sistem kojim biram sledeći kostim, ideja mi jednostavno sama dođe. Ali definitivno to nije odluka u poslednjem momentu! To su meseci priprema", kaže Hajdi.


Foto: Andrew Toth/FilmMagic

Za ovu neverovatnu, a neki bi rekli i mazohističku transformaciju, Hajdi je okupila veliki tim šminkera i maskera oko sebe. Zborali su joj lice, kožu učinili oklembešenom, iscrtali proširene vene po nogama i rukama, specijalnom tehnikom pogrbili su joj leđa... i zvezda je bila spremna za crveni tepih! U štofanoj suknji i floralnom bluzonu, sa neizostavnim biserima kao modnim detaljem vremešnih dama, torbicom u jednoj ruci i štapom u drugoj, starica Hajdi Klum dočekala je gromoglasan aplauz! Naravno, od onih koji su je uopšte i prepoznali.

Autor: T.I.
Foto AKM-GSI

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>