Svet

Region

Noć veštica: Pogledajte kako su se maskirale svetske zvezde! (Foto)

Noć veštica, najpopularniji američki praznik, priprema se danima, pa i nedeljama unapred, jer je to prilika i za slavne zvezde da pokažu svoju maštovitost i zasene druge svojim kostimima.

Noć veštica: Pogledajte kako su se maskirale svetske zvezde! (Foto)



Jedan od simbola zapadnjačke kulture svakako jeste i Noć veštica koja se slavi poslednjeg dana oktobra. Tradicionalno, vlada euforija i pre i tokom samog praznika, jer svi pokšavaju da ispadnu najoriginalniji pri izboru kostima. Takođe, maskenbali se masovno organizuju, nekad čak i danima pre same proslave, a jedan od najpoznatijih jeste onaj koji organizuje Hju Hefner u svojoj Plejboj vili.

Jedna od najoriginalnijih bila je Hajdi Klum, koja je za ovu priliku sebe učinila starijom za jedno 50 godina! Čitav tim šminkera i maskera je bio angažovan kako bi Hajdi dobila, viseću, izboranu kožu i onemoćalo telo.


Foto: Instagram

Paris Hilton se na zabavi Hju Hefnera prerušila u Majli Sajrus! (Foto)
Jedna od najpopularnijih maski ove godine bila je i Majli Sajrus! Dok se većina na Noć veštica prerušava u kojekakve monstrume, čudovišta i izmišljene likove, pojedini su se opredelili i za Majli. Tako, kostim kontroverzne pevačice sa dodele MTV nagrada ponele su i Paris Hiltin i supruga Hju Hefnera, Kristal. S druge strane, Majli se opredelila da bude Lil Kim, te je radi toga imala ljubičastu periku na glavi i jednu razgolićenu dojku!


Foto: Twitter

Najmanje originalnim pokazali su se Kardašijanovi, koji sem štreberskih naočara i nacrtanih brkova i nisu pokazali mnogo maštovitosti.


Foto: Instagram

Autor: T.I.
Foto: fashionnewslive.com. twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>