Region

Svet

Region

Ljiljana Jakšić Salveta trudna: Presrećna sam što ću roditi ćerku!

Glumica Ljiljana Jakšić, koja se proslavila ulogom Salvete u šou programu "Kursadžije", postaće uskoro majka. Ova vest možda ne bi nikoga iznenadila, da Jakšićeva 10. novembra ne puni 52. godine.

Ljiljana Jakšić Salveta trudna: Presrećna sam što ću roditi ćerku!Glumica je pre nekoliko dana ušla u deveti mesec, a za "Novosti" kaže da, iako ne voli da priča o privatnom životu, ovu vest deli jer svojim primerom želi da pruži podršku drugim ženama. "Nijedna žena ne bi trebalo da se liši majčinstva, ako za to postoji ikakva mogućnost", kaže popularna Salveta.

"Najsrećnija sam žena na svetu što ću uskoro postati majka devojčice. Nisam htela odmah da pričam o tome, jer je postojala strepnja hoće li sve proteći onako kako bi trebalo. Takođe sam želela da uživam sama u tom doživljaju. Ni rođenoj sestri do trećeg meseca nisam rekla da sam trudna".

Ljiljana otkriva i da je dosad imala prilike koje su, nažalost, propale. "Silno sam želela da se ostvarim kao majka. Kada mi je ginekolog Radulović rekao da je to moguće, znala sam da to neću da propustim. Žao mi je što se nisam ranije odlučila na ovaj korak. Toliko se bogatije i lepše osećam. Nisam do pedesete godine doživela potpunu sreću. "

Za predstojeći porođaj i rođenje deteta glumica se priprema gledajući emisije o roditeljstvu, a uskoro će joj u pomoć stići i sestra. "Svi mi pružaju podršku, pa čak i prijatelji sa kojima se godinama nisam čula", srećna je Ljiljana, kojoj neće biti naporno da bude samohrana majka.

"Spremna sam da svom detetu pružim mnogo ljubavi, ali i discipline. I moja majka je takođe bila samohrana, a uspela je da izvede na pravi put moju sestru i mene. Nastaviću da radim čim se oporavim od porođaja, jer ću sama morati da izdržavam i dete i sebe", iskrena je Ljiljana Jakšić, kojoj je termin za porođaj 29. novembar.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>