Region

Svet

Region

Ljiljana Jakšić: Moram odmah da se vratim poslu da bih prehranila ćerku Dariju!

Glumica Ljiljana Jakšić, svima poznatija kao Salveta, tek što se porodila u 52. godini, a već je primorana da se vrati na posao, kako bi prehranila svoju ćerku Dariju.

Ljiljana Jakšić: Moram odmah da se vratim poslu da bih prehranila ćerku Dariju!



Ljiljana Jakšić: Biću samohrana majka i ne plašim se toga! (Foto)
Samohrana majka Ljiljana Jakšić ne može dugo da uživa u svojim postporođajnim danima, jer što pre mora da se vrati svom poslu. Tako, glumica ponovo mora da zabavlja goste u Skadarliji kako bi prehranila ćerku, uprkos što svim srcem želi da svu pažnju i vreme posveti svojoj Dariji.

"Zaista uživam u ovim danima. Darija je divna, jedna mirna beba i sve je interesuje sa strane, što pokazuje da će biti jedna prava devojčica. Ja samo želim da dok ne napuni četrdeset dana sve vreme uživam u majčinstvu pošto ću nakon toga da se vratim na posao. Znate kako, samohrana sam majka i moram da prehranim svoje dete, tako da ću morati da se vratim na posao u Skadarliju", rekla je Ljilja.

Ljiljana Jakšić: Darijin otac mi nije čestitao, ali nisam ni očekivala!
Glumica je takođe kazala da joj povratak poslu izuzetno teško pada, jer u ovom trenutku najviše želi da bude sa svojom ćerkicom i posveti joj svu svoju pažnju. "Jedino me teši što ću preko dana da provedem vreme sa Darijom jer ću kao i do sada raditi noću kao skadarlijska dama", rekla je Ljiljana, koja nije otkrila ko će čuvati bebu.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>