Region

Svet

Region

Ljiljana Jakšić izašla iz porodilišta: Za ćerku Dariju ću živeti!

Glumica Ljiljana Jakšić, poznatija kao Salveta, juče je sa svojom ćerkicom Darijom, koju je rodila u 52. godini, napustila porodilište, te svojim osmehom potvrdila da je materinstvo nešto najlepše što joj se desilo u životu.

Ljiljana Jakšić izašla iz porodilišta: Za ćerku Dariju ću živeti!



Ljiljana Jakšić, široj javnosti poznata po ulozi Salvete u "Kursudžijama", pre nedelju dana porodila se u svojoj 52. godini, a juče je ponosna mama porodilište i napustila sa svojom ćerkom Darijom. Po Ljilju i Dariju došla je glumicina sestra Sneška, koja je sa buketom cveća nestrpljivo čekala da novopečena mama dobije dozvolu lekara da sa bebom ide kući.

Ljiljana Jakšić: Darijin otac mi nije čestitao, ali nisam ni očekivala!
U popodnevnim satima, iz porodilišta je konačno izašla i ponosna mama Ljilja. Sa širokim osmehom i neizmernom srećom, glumica je pokazala predusretljivost prema okupljenim novinarima, te popričala i sa njima podelila svoju radost zbog prinove.

"Ovo je najlepše što jednoj ženi može da se desi. To sam dugo čekala i zbog ovoga ću živeti. Ja sam najsrećnija osoba na celom svetu i svima vama želim da što pre na svojoj koži osetite ovu radost", kazala je presrećna Ljlja.

Inače, Ljiljana Jakšić porodila se carskim rezom, 25. novembra. Devojčica, koju će podizati bez podrške njenog oca, teška je tri i po kilograma, a dugačka 52 centimetra. Na sve u porodilištu "Narodni front" Ljilja je ostavila odličan utisak, nije bila zahtevna, a mnogi su dolazili da joj čestitaju i fotografišu se s njom.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Kurir/Aleksandar Jovanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>