Region

Svet

Region

Ljiljana Jakšić: Darijin otac je otišao, ali je meni ostalo jedno divno biće

Glumica Ljiljana Jakšić gostovala je u emisiji na televiziji "Pink", a ovom prilikom govorila je uglavnom o svojoj mezimici Dariji koju je rodila pre nešto više od dva meseca.

Ljiljana Jakšić: Darijin otac je otišao, ali je meni ostalo jedno divno bićePogledajte ćerkicu Ljiljane Jakšić: Majčinstvo mi predstavlja veliko zadovoljstvo! (Foto)
Glumica koja je sve iznenadila odlukom da rodi dete u 52. godini presrećna je sa svojom ćerkom Darijom, uprkos tome što je Darijin otac odlučio da nestane iz njihovih života nakon što je čuo da je Ljiljana Jakšić trudna.

Ipak, ona kaže da je vrlo brzo nestao iz njenog života, ali da je presrećna jer joj je nešto divno ostalo iz svega toga, a to je njena ćerkica. "Istina se na kraju otkrije, kad on odluči da se okrene i ode, ali je meni ostalo to divno biće i ova ispunjenost", izjavila je Salveta.

Ljiljana Jakšić: Ne očekujem da će se Darijin otac pojaviti
Inače, glumica se već vratila svom poslu i uveseljavanju gostiju u Skadarliji, a sve to kako bi svojoj ćerkici obezbedila sve što joj je potrebno. Gostujući u emisiji "Magazin In", zajedno sa Sarom Jovanović, pokazala je da je zaista ispunjena i presrećna, iako je zbog njene odluke da ne abortira ostala bez partnera.

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>