Region

Svet

Bojana Rajić bila i sa Markom Jarićem?!

Uskoro bivša žena Vladimira Stojkovića Bojana Rajić imala je kratku avanturu sa srpskim košarkašem Markom Jarićem pre osam godina, kada još nije bio oženjen Adrijanom Limom.

Bojana Rajić bila i sa Markom Jarićem?!



Njih dvoje upoznala je Bojanina prijateljica koja se tada zabavljala s Markovim kolegom iz tima, pa su se tako i njih dvoje, navodno, ušemili. Međutim, njihova bliskost nije dugo potrajala. Samo jednu noć.

"Kad je bilo Evropsko prvenstvo u košarci u Novom Sadu, Bojanu je njena drugarica koja je bila u vezi s Markovim kolegom povela sa sobom i upoznala s Jarićem. Brzo su se zbližili i smuvali. Zajedno su otišli u njegovu hotelsku sobu i tamo proveli noć. Koliko je uživala i želela da se posveti samo njemu, govori činjenica da je te noći isključila telefon jer nije želela da je iko uznemirava dok je s Markom. Međutim, sutradan su se ponašali kao da se ništa među njima nije dogodilo. Bili su opušteni i nisu želeli da niko osim njihovih prijatelja nešto posumnja. Nakon toga svako je krenuo svojim putem", priča dobro obavešten izvor i dodaje da su za njihovu avanturu znali samo najbliži prijatelji.

Kako saznaje Kurir, nakon provedene noći razmenili su samo nekoliko SMS poruka, ali više nikad nisu bili zajedno.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Zorana Jevtić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>