Region

Svet

Farma 5: Jelena Golubović iznela devojački čaršav, farmeri je optužili za satanizaciju! (Foto)

Jelena Golubović se uživela u ulogu mlade, pa je i danas, dan nakon svadbe i prve bračne noći, nastavila sa ulogom.

Farma 5: Jelena Golubović iznela devojački čaršav, farmeri je optužili za satanizaciju! (Foto)



Dan nakon svadbe, i, kako pravila nalažu,  prve bračne noći, Jelena Golubović je nastavila sa ulogom tradicionalne srpske mlade, a kako bi tradiciju ispoštovala maksimalno, ona je pred farmere iznela i "devojački čaršav".

Naime, ona je jutros pred ikonu Svete Petke raširila beli čaršav, koji je prehodno zamazala crvenom bojom, kako bi svima pokazala da je sa mladoženjom Slobom Đurkovićem, kao prava srpska čestita devojka, izgubila nevinost!

Farmerima, koji ionako skaču na svaki Jelenin potez, ovo je bio debeli trn u oku, govoreći da je to skrnavljenje, satanizacija, i ko zna šta još, i da nema obraza nimalo budući da je danas veliki pravoslavni praznik Sveta Petka, inače slava Zorice Marković.



"Skidaj to ruglo, kako te nije sramota! Svadba ti je otišla naopačke pa si sad ovo okačila da svi vid", ozlojeđeno je govorila Suzana Perović, na šta joj je Golubovićka odgovorila da nije njena krivica što se udala na Svetu Petku.

"Sveta Petka je baš ženska zaštitnica. I Zorica mi je dozvolila da iznesem na pet minuta, pa ćemo onda skloniti", rekla je Goluboićeva, a i Mis Svetlana se pobunila govoreći kakav je čitav tak čin satanistički.

Zorica Marković i nije bila baš najsrećnija što je Jelena to učinila na njenu slavu, ali nije htela da se svađa, pa je samo posle nekoliko minuta ušla u sobu i sklonila čaršav.

Jeleni Golubović je kasnije bilo krivo što su je farmeri pogrešno razumeli, te je kazala da je ona samo htela tradicionalno da obeleži tu "prvu bračnu noć", te da ona veoma poštuje Svetu Petku, zaštitnicu žena, i da čestita svima koji je slave.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>