Region

Svet

Farma 5: Edin Škorić Japi - Imaš zabranu prilaska na 10 metara!

Ljubavni trougao Jelena Jovanović, Edin Škorić i Aleksandar Marinković Japa ne oskudeva kada su tenzije u pitanju, a Edi ne propušta priliku da džentlmenski stane na stranu svoje drage.

Farma 5: Edin Škorić Japi - Imaš zabranu prilaska na 10 metara!



Bivši dečko Jelene Jovanović još uvek ne može da pređe preko toga što ga je mlada pevačica zamenila sportistom, Edinom Škorićem, te se ne libi da pokaže koliko je ogorčen. U razgovoru sa Ekremom Jevrićem, ogovarao je bivšu devojku, pa ju je u jednom momentu nazvao i droljom.

Uvredu upućenu Jovanovićevoj čuo je njen sadašnji dečko, pa je u kavaljerskom maniru rešio i da odreaguje. "Da li mi imamo neki problem", upitao je Škorić Japu, a potom i dodao da će njih dvojica definitivno i imati problem ukoliko Marinković nastavi da vređa Jelenu Jovanović.

"Videćeš šta te čeka ako nako nastaviš, a ja problem s takvima kao što si ti rešim za sekundu", pripretio je kavaljer Edin. Zbog toga se Japa uopšte nije uznemirio, pa se samo nasmejao, a Škorić je još dodao: "Videćeš... samo polako! Ma ti bre imaš zabranu prilaska na deset metara!"

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>