Region

Svet

Zvezde Granda: Sukob Zorice Brunclik i Bosanca se nastavlja! Bosanac - Kemiše, i ti si se srozao!

Već više je puta pokazano da na snimanju šoua "Zvezde Granda" postoje napetosti između Zorice Brunclik i Dragana Stojkovića Bosanca. A u svoje razmirice sada su izgleda uvukli i treću osobu: Zoricinog supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

Zvezde Granda: Sukob Zorice Brunclik i Bosanca se nastavlja! Bosanac - Kemiše, i ti si se srozao!



Zvezde Granda: Zorica Brunclik htela da bije Bosanca, jurila ga po studiju! (Video)
Muškarci se ne obračunavaju sa ženama, to je izgleda stav i Dragana Stojkovića Bosanca, koji je uprkos tome što ga je Zorica Brunclik najpre fizički napala u Zvezdama Granda, a potom i isprozivala u medijma, odlučio da s njom ne rešava probleme, već se obrušio na njenog supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

Na snimanju emisije "Zvezde Granda", Kemiš i Zorica izbegavali su bilo kakav kontakt s Bosancem, kao i on sa njima. Kada je trebalo da se slikaju zajedno, između njih su obavezno stajali Lukas i Snežana Đurišić, samo da ne bi došli ni u kakav fizički kontakt koji bi vodio ka verbalnom sukobu.

Zvezde Granda: Drama u žiriju! Bosanac - Zorice nije ti ovo Farma, ne smeš da me diraš!
Bilo je očigledno da su u svađi. A onda, tokom pauze prilikom snimanja, Stojković je razgovarao sa jednim od radnika "Granda", a Kemiš je u tom trenutku ustao da protegne noge, na šta mu je Bosanac dobacio: "A, pa i ti si se srozao", provocirao je Bosanac, a Kemiš se samo okrenuo i ignorisao pokušaj kompozitora da ga uvuče u raspravu koju je sa njim imala Zorica Brunclik.

Provokaciju nije čula Zorica, koja je u tom trenutku pričala sa Lukasom, te do ponovnog sukoba nije došlo.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Petar Marković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>