Region

Svet

Farma 5: Jelena Golubović povredila kičmu i glavu?! Ivan joj izmakao stolicu! (Foto+Video)

Svadba Jelene Golubović i Slobodana Đurkovića na imanju u Lisoviću umalo da se završi tragično! Mlada je bila predmet šale Ivana Marinkovića koji joj je u jednom momentu izmakao stolicu, te je Golubovićka pala i povredila kičmu i glavu!

Farma 5: Jelena Golubović povredila kičmu i glavu?! Ivan joj izmakao stolicu! (Foto+Video)



Nakon što su farmeri, odnosno u ovoj igri svatovi, ušli u kuću na svadbeni ručak, mladu je uhvatilo veselo raspoloženje, te se popela na sto, i uz muziku podizala venčanicu i pokazivala noge. Međutim, posle nekog vremena trebalo je da seče svadbenu tortu, i kad je krenula da sedne, Ivan joj je izmakao stolicu, pa je mlada žestoko tresnula o pod i usput udarila glavom o sto. Kada se podigla, požalila se da je boli glava, te je počela i da plače. Na pitanje ko je to učinio, svi farmeri su ostali nemi.



U pomoć su joj priskočile Romana i Zorica Marković, a folk pevačica je povređenu mladu potom odvela do kreveta ne bi li se opružila, i pritom nije krila svoje razočarenje i ogorčenost. "Hoću da idem odavde! Neću da dozvolim da me bilo ko maltretira, da treba stalno da se plašim za sebe i za druge... da mi stalno neko bude iza leđa, ma idi", nervirala se Zorica.

Inače, samom ovonedeljnom zadatku, odnosno svadbi, Jelena Golubović se jako radovala, jer je bila oduševljena ulogom mlade. Sa uživanjem se spremala za svadbu, a ni ostali farmeri nisu podbacilili kada je reč o srpskim običajima koje su morali da ispoštuju tokom ovog zadatka.

Gađala se jabuka, prodavala mlada, bacao se bidermajer koji je uhvatila Simonida... Matičar je bio Lepi Mića, a kada je tokom čina venčanja upitao da li se neko protivi braku, farmeri su povikali "Svi imamo protiv".

Naposletku, svadbeni ručak umesto uz muzičare i veselo raspoloženje, završio se incidentom. Doduše, za sada ostaje nejasno da li je Ivan Marinković Jeleni namerno izmakao stolicu kako bi ova pala, ili je to učinio iz kavaljerskih pobuda misleći da mladi treba više prostora.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink
Video YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>