Region

Svet

Ana Ivanović slavi rođendan uz Tropiko bend (Foto)

Ana Ivanović će svoj 26. rođendan proslaviti 5. novembra na koncertu Tropiko benda u Sava centru. Iako je njen divan dan zapravo šestog, srpska teniserka planira da najbolje drugarice povede na nastup svoje omiljene grupe i da se tamo provesele.

Ana Ivanović slavi rođendan uz Tropiko bend (Foto)



"Pošto je sezona završena i nema obaveza, odlučila je da proslavi rođendan u Beogradu. Obožava Tropiko bend i jedva čeka njihov koncert. Oduševljena je što nastup pada baš uoči njenog rođendana. Ana ne može da dočeka taj dan. Sve pesme zna napamet", otkriva Kurirov izvor blizak lepoj teniserki.

Ana je nedavno otkrila da joj je numera "Ćao, bela" omiljena, a sigurno će taj hit odlično zvučati pošto momci iz benda svakoga dana po nekoliko sati imaju probe za koncert. Ekipa Kurira bila je na jednoj od njih u klubu "Kolonijal san" i zabeležila sjajnu atmosferu.



Inače, članovi Tropiko benda će na nastupu u Sava centru snimiti i spot za pesmu s novog albuma.

"S prošlog koncerta čuvamo uspomenu u vidu spota za pesmu "Lažu te", a i ovoga puta ćemo video-klipom ovekovečiti atmosferu sa druženja s publikom", rekli su mladi muzičari, koji će na bini imati pojačanje, pa će tako 12 osoba sa scene pružiti publici sjajan provod.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>