Region

Svet

Dečiji sajam: Predsajamsko druženje sa mališanima u šoping centru Stadion (Foto)

Svečano predsajamsko druženje sa mališanima i njihovim roditeljima održaće se 26. oktobra od 17-20 časova u šoping centru "Stadion". Ulaz je besplatan kao i na XII Campina puddis dečijem sajmu, koji počinje 1. novembra i traje tri dana.

Dečiji sajam: Predsajamsko druženje sa mališanima u šoping centru Stadion (Foto)



Svi koji budu posetili šoping centar "Stadion" moći će da vide jedan deo programa sa predstojećeg XII Campina puddis dečijeg sajma. Sa decom će se družiti klovnovi, animatori, a uživaće i u nagradnim igrama, fitnesu za devojčice, predstavama "Gusari u čarobnom pozorištu" i "Frikom jorgutancija".

Branko Kockica sa mališanima na Dečijem sajmu (Foto)
Zatim, posetioci će moći da uživaju i u sportskom akrobatskom plesu za devojčice grupe "Beogym", zumbi grupe "Zumbatomic", baletu i još dosta iznenađenja očekuje decu i roditelje na svečanom svečanom predsajamskom druženju.



Samo šest dana nakon druženja sa mališanima u "Stadionu" počinje najveća dečija manifestacija u regionu - XII Campina puddis dečiji sajam. Osim bogatog i raznovrsnog programa na koji su posetioci već navikli, na jesenjem Dečijem sajmu biće oko 100 izlagača, koji će prikazati širok spektar proizvoda za celu porodicu, a posetioci će moći da ih kupe po znatno nižim cenama.

Veliki broj izlagača izložiće opremu za bebe, sredstva za higijenu i negu, a starija deca moći će da uživaju u igraonici, kao i programu koji će specijalno za njih organizovati Savez za školski sport, a očekuje ih još dosta iznenađenja.



Specijalan program za najmlađe priprema Vatrogasna brigada, Saobraćajna policija, Žandarmerija, dok će osnovna pravila ponašanja u saobraćaju učiti zajedno sa Pažljivkom iz Agencije za bezbednost saobraćaja.

Generalni sponzor dvanaestog Dečijeg sajma je Campina puddis, dok su ostali sponzori manifestacije Philips, Becutan, Frikom i Pavlogal, a jedan od medijskih sponzora je i naš portal.



Autor: B.B.
Izvor: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>