Region

Svet

Farma 5: Edin Škorić odbrusio Japi - Ne možeš da pretiš Jeleni!

Edin Škorić i Jelena Jovanović više ne kriju svoju vezu, a čak ni ulazak Aleksandra Marinkovića Jape na Farmu nije pokvario njihov odnos, već ga je samo učvrstio.

Farma 5: Edin Škorić odbrusio Japi - Ne možeš da pretiš Jeleni!



Od trenutka kada je ušao na Farmu Japa govori da Jelena Jovanović laže i koristi svaki trenutak da je napadne ili uvredi, a Edin Škorić uglavnom se nije mešao i nije želeo da ulazi u sukob sa Japom.

Međutim, više nije mogao da ćuti i dozvoli da mu neko vređa devojku. Japa je napao Jelenu Jovanović u kuhinji zato što laže i rekao joj da će imati ozbiljnih problema kada izađe sa Farme: "Videćeš kako ćeš se provesti", rekao joj je Japa.

Jelena je ćutala i nije se dalje upuštala u raspravu, ali je Edin bio taj koji je odreagovao ovog puta, pa je Japi rekao da ne može da preti njegovoj devojci. Tuta je počeo da se brani govoreći da je on doveo Jelenu na Farmu kako bi se promovisala, a kako će kulminirati netrpeljivost između Edina i Jape, odnosno Jelene i Jape videćemo uskoro, jer farmeri ne mogu dugo da se kontrolišu u uslovima u kojima žive.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>