Region

Svet

Farma 5: Japa i dalje negativan - Edin bi smuvao i Lepog Miću!

Sinoć je Aleksandar Marinković Japa izneo svoje mišljenje o svakom farmeru i nije propustio priliku da isprovocira Edina Škorića koji će mu dokle god su zajedno na imanju biti "trn u oku".

Farma 5: Japa i dalje negativan - Edin bi smuvao i Lepog Miću!



On je za sve farmere imao manje-više reči hvale i pozitivno mišljenje, pa je čak i Edinu rekao da je vrlo inteligentan, ali da mu smeta što ne radi muške poslove van kuće.

Kada je završio sa Edinom, prešao je na Saru i Ivana, rekao manekenki da Akiju nije bio tajni zadatak da započne vezu sa njom, a onda rekao kako je očigledno da se Ivan trudi da je pridobije. Ovu situaciju iskoristio je da isprovocira Edina Škorića.

"Ivane, ne trudiš se dovoljno. Nisi uporan kao Edin, on koliko je uporan smuvao bi i Lepog Miću!", rekao je Japa, ali su Edin i Jelena Jovanović sve vreme njegovog izlaganja razgovarali pa se sportista nije upušta u dalju raspravu.

Očigledno je da je Japa uneo pometnju među farmere, a za sada se drži Edina i Jelene za koju je rekao da ga je razočarala. Videćemo kako će farmeri dalje komunicirati sa Japom, kada se svi budu upoznati i kada postane jedan od njih.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>