Svet

Region

Rijana u penušavoj kadi! Pokazala lice bez šminke! (Foto)

Pevačica Rijana voli da svoje trenutke podeli sa obožavaocima, pa čak i one intimne. Tako je tamnoputa lepotica na svom Instagram profilu objavila i fotografiju - u kadi!

Rijana u penušavoj kadi! Pokazala lice bez šminke! (Foto)



Tamnoputa pevačica sa Barbadosa trenutno se nalazi na svojoj svetskoj turneji Diamonds, te ne propušta priliku da slobodno vreme koje ima između koncerata iskoristi za fotografisanje. A potom, i da sve to podeli sa svojim fanovima na socijalnim mrežama.

Tako, imali smo priliku da svetsku zvezdu vidimo sa "sporim lorisom" na Tajlandu, potom sa lavićima i žirafama u nacionalnom parku u Južnoj Africi, a sada je vidimo u Grčkoj, i to u kadi!

Popularna RiRi obradovala je svoje obožavaoce fotografijom sebe u penušavoj kupki. A naročito ih je obradovala time što je pokazala svoje lice bez šminke! Zvezda, koja je mahom pod teškom šminkom i sa zahtevnim stajlingom, pokazala je ovog puta potpunu prirodnost i oduševila sve svojom lepotom.



Ipak, da bi sačuvala makar delić sebe kao kontroverzne trendseterke, u ovom golišavom izdanju Rijana je zadržala jedan detalj: ogromne minđuše!

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus


>