Svet

Region

Povratak karijeri: Prve modne fotografije Kim Kardašijan nakon porođaja (Foto)

Rijaliti zvezda i model Kim Kardašijan objavila je svoje prve zvanične fotografije koje označavaju njen povratak modelingu nakon što se porodila u junu ove godine.

Povratak karijeri: Prve modne fotografije Kim Kardašijan nakon porođaja (Foto)



Najpoznatija rijaliti mama se vratila svojoj karijeri, modelingu, te je načinila i fotografije za kampanju porodične modne linije "Kardašijan Kolekcija". Za kampanju je angažovala jednog od najpoznatijih svetskih fotografa Terija Ričardsona, koji je nedavno javnost uzburkao fotografišući polugolu Majli Sajrus u provokativnim pozama.


Foto: Terry Richardson

Novopečena mama Kim je u izazovnoj crnoj uskoj haljini sa srebrnim detaljima savršeno naglasila svoje čuvene obline. U modnoj kampanji pridružile su joj se i sestre Kortni i Kloi,a sve u cilju marketinškog promovisanja porodičnog biznisa, odnosno njihove modne kolekcije.


Foto: Terry Richardson

Sudeći po fotografijama, na telu 32-ogodišnje Kim nema više ni traga od toga da je nedavno na svet donela svoju ćerku Nort. Zvezda je u rekordnom roku izgubila suvišne kilograme, ponovo zategla svoju liniju, te se sa zadovoljstvom vratila modelingu.

Po sopstvenom priznanju, u gubljenju kilograma pomogla joj je pre svega Atkinsonova dijeta, te je rijaliti zvezda svoju postporođajnu ishranu bazirala pre svega na niskomasnom mesu, povrću, siru i voću. S obzirom da je osećaj za biznis porodična crta Kardašijanovih, Kim će svoj uspeh u vraćanju stare težine i unovčiti, te planira da objavi i svoj dnevnik koji će dokumentovati svaku fazu u njenoj borbi protiv kilograma.

Autor: T.I.
Foto: REX/PLV/SIPA

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>