Style

Ljubav

Seka Aleksić: Od sportske jednostavnosti do zavodljive elegancije (Foto)

Seka Aleksić želi da podeli svest o zdravom životu pa je sa fanovima počela da deli i snimke iz teretane i sa svojih treninga, ali na društvenim mrežama redovno postavlja i fotografije na kojima je u raznim sportskim i elegantnim izdanjima.

Seka Aleksić: Od sportske jednostavnosti do zavodljive elegancije (Foto)



Seki definitivno stoji sve što obuče, od dugačke crvene haljine koja ističe njene obline,preko farmerki uvučenih u čizme sa fisokom potpeticom u kojima su joj noge savršene, pa sve do suknje do polovine listova i klasične elegancije.



Ubrzo posle takve kombinacije Seka postavi fotografiju iz teretane i pokaže da i za
Seka Aleksić zablistala u crvenoj DG haljini (Foto)
svaki trening pripremi specifičan stajling, pa je poslednjih dana glavna tema medija bila njena "zebrasta zadnjica" koju je objavila.



Seka Aleksić u teretani diže 200 kg! (Foto+Video)
Kada su sportske kombinacije u pitanju, sem zebre tu je i Adidas, kao i "bang bang" poza, a Seki i ovaj oblik sportskog izdanja odlično stoji, posebno uklopljen sa visoko podignutom kosom i velikim alkama.



Ipak, ono što Seka  Aleksić najbolje ume da iznese jeste "autfit" koji pripremi za svoje nastupe, pa je tako zablistala u kratkoj crno-beloj haljinici koju je pripremila za nastup u Bosni i Hercegovini u klubu "Paša".



Od haljinice, preko zebraste zadnjice i Adidas trenerke, Seka Aleksić svakim stajlingom mami poglede i privlači pažnju, a svoje obline ističe u pvi plan i vrlo je ponosna na njih i svoju figuru.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>