Region

Svet

Čupo Kalač: Volim Jelenu Golubović! Preskočiću ogradu i vratiću se!

Čupo Kalač koji je sinoć izbačen sa Farme gostovao je u jutarnjem programu na televiziji "Pink" i sada kada su mu se slegli utisci prokomentarisao Jelenu Golubović.

Čupo Kalač: Volim Jelenu Golubović! Preskočiću ogradu i vratiću se!



Posle brojnih snimaka koje je mogao da odgleda na "Youtube-u" Čupo je verovatno video i da je Jelena plakala zbog njega nekoliko puta, kao i da je mnogim farmerima priznala da je zaljubljena u njega.

"Sad vidim šta su mi sve pričali navodni prijatelji protiv Jelene i zaista se kajem. Nedostaje mi i kao što je Miki pobegao sa Farme, ja ću da preskočim ogradu i da se vratim", rekao je Čupo. Jelena Golubović je Čupi kada je izlazio samo kratko rekla da joj duguje izvinjenje, a on njoj poželeo da pobedi na Farmi.

"Kada Jelena izađe vodiću je na Kubu i to će biti moje izvinjenje. Ovim putem želim da pozdravim njenu porodicu i da im se javno izvinim za sve što sam joj uradio", dodao je Čupo.

Na pitanje voditeljke da li voli Jelenu, Čupo je potvrdno odgovorio, a cela promena mišljenja može da se shvati i kao taktika za povratak na Farmu sledeće nedelje u baražu, jer je poznato da Jelena ima veliki broj glasača. Ipak, Čupo je na još jedan način hteo da pokaže da mu je stalo do rediteljke, pa je izjavio kako je nije postavio za gazdu jer bi joj to donelo još problema.

Ovom prilikom se izleteo i rekao da je novi gazda Ekrem, iako je čitanje pisma na Farmi bilo tek za sat vremena, a iako je voditeljka pokušala da ga prekine, već je bilo kasno.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>