Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Severina uhvatila za guzu Ivana Ivanovića i Petra Strugara! (Foto)

Severina Vučković je tokom objašnjavanja koreografije za svoju "Tarapanu" sa poslednjeg albuma, u šouu "Tvoje lice zvuči poznato" iz čista mira uhvatila za guzu Ivana Ivanovića i glumca Petra Strugara.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Severina uhvatila za guzu Ivana Ivanovića i Petra Strugara! (Foto)



Severina i Ivanović bili su izuzetno raspoloženi i pravili su sjajnu atmosferu na snimanju druge emisije šoua Tvoje lice zvuči poznato. Nakon nastupa prošlonedeljne pobednice, glumice Tamare Dragičević, koja je ovoga puta imala zadatak da imitira upravo hrvatsku pop zvezdu, Marija Kilibarda pozvala je Seve da pokaže publici svoje korake s koncerta kada je pesmu "Tarapana" izvodila u muškom odelu.

Severina: Jedva čekam da vidim kakva sam! (Foto)
Voditelj Petar Strugar je pevačici ustupio svoj sako, a ubrzo im se na sceni pridružio i Ivan Ivanović. Muzika je krenula, Severina je počela da đuska s momcima i zatim je, baš kao i u originalnom izvođenju, uhvatila svoja dva pomoćnika za pozadinu.



Tvoje lice zvuči poznato: Knez postao Josipa Lisac! (Foto)
Momci su sa oduševljenjem nastavili sa zezanjem i smeškali se, a reklo bi se da im ovakva scena sa Severinom zaista prijala, iako im je pomalo bilo i neprijatno. Ipak, na kraju su dobili gromoglasan aplauz.

Druga emisija muzičkog šoua "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je Severina gostujući član žirija, na programu je u subotu 19. oktobra od 21 čas na TV Prva.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>