Region

Svet

Goca Tržan: Pomažem bivšoj svekrvi, ali dete Ivanu neću dati

Goca Tržan i dalje odbija da ima bilo kakvu vezu s bivšim mužem Ivanom Marinkovićem. Između ostalog, tužila ga je za klevetu i za to što dve godine nije plaćao alimentaciju. Međutim, kaže da to ne utiče na odnose s bivšom svekrvom, kojoj pomaže kad god može.

Goca Tržan: Pomažem bivšoj svekrvi, ali dete Ivanu neću dati



"Ja ne verujem da je Ivanova majka, a Lenina baka govorila o meni loše u medijima. Pre mislim da je izmanipulisana ili da su njene reči izvučene iz konteksta. Nije tačno da Leni ne dam da viđa svoju baku. Baš malopre sam je odvela da je vidi. Usput sam kupila neke vitamine, jer je ženi zbog bolesti pao imunitet i loše je. Kada sam ostavila Lenu, ušla sam u kola i oči su mi bile pune suza. I posle svega što su mi uradili, ja ne mogu da ne budem čovek", kaže Goca.

Pevačica kaže da kad god ćerka poželi da vidi baku ili tatu, biće joj to omogućeno, ali da ona ostaje jedini staratelj deteta.

"Što se Ivana tiče, neću povući nijednu tužbu. Sve dokaze, poruke imam crno na belo, a prvo ročište za povećanje alimentacije, kao i potraživanje zaostalih, zakazano je za 14. oktobar. Sve ovo što je uradio pre ulaska u "Farmu" govori isključivo o njemu. Njegov ulazak, kao i ponašanje na imanju, takođe govori o tome kakav je čovek. Ljudi me svakodnevno pitaju kako sam mogla da budem s njim. Mogu vam reći da mi je učinio ogromnu uslugu. Hvala mu na tome."

Goca se nedavno, na poziv produkcije rijaliti šoua "Farma" pojavila na imanju u Lisoviću, gde se Ivan bori za glavnu nagradu, ali je to, kako kaže, nije poremetilo nimalo. "Ja sam surovi profesionalac. Nisam imala nikakve emocije prema njemu, niti prema situaciji. Došla sam da promovišem sebe, svoje pesme, a verujte mi da nisam ni primetila kada je prišao da me poljubi. On je za mene poput vazduha, a ja sam iznad te situacije", iskrena je pevačica, koja uživa sa svojim dečkom Rašom i ne obazire se na komentare drugih ljudi.

"Ja sam zaista srećna žena. Imam divnu ćerku, divnog dečka. Raša je jedan jako opušten i normalan muškarac, koji me razume, poštuje i podržava u svemu. Moju ćerku voli kao svoju i smatram da od života više ništa ne mogu da tražim. Svako za svoja dela i postupke mora da odgovara, kao i da snosi posledice. Ja sam dugo ćutala i trpela, ali više neću. Što se mog bivšeg muža tiče, iz te veze jedina dobra stvar koja se desila jeste naša ćerka Lena, tako da ne žalim ni za čim."

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Z. Ilić

Viber

Izvor: Svet Plus


>