Region

Svet

Farma 5: Jelena Golubović plakala, Lepi Mića je smirivao!

Jelenu Golubović su na Farmi već mnogo puta povredili i napadali, a kada je "pukla" smirivao ju je onaj od koga bi to najmanje očekivala - Lepi Mića.

Farma 5: Jelena Golubović plakala, Lepi Mića je smirivao!



Jelenu su ovog puta napali zato što je Čupi prala veš i zadirkivali je, a na kraju je sela u kuhinju i plakala. Žalila se kako je uvek kriva za sve i da šta god da uradi nije dobro.

Na kraju joj je prišao Lepi Mića koji se očigledno sažalio na rediteljku koju je danima pre toga napadao, psovao i vikao na nju. Bio je tu i Čupo koji ju je izljubio da bi je utešio, a na kraju joj je i Šeki rekao da joj više nikad ništa neće prebaciti.

Podsećanja radi, kada je Jelena lažno izbačena dobila je od Zadruge picu koju je želela da podeli sa farmerima. Kako mnogo njih nije uzelo parče, dok su njeni najljući "neprijatelji" ipak uzeli, Suzana Perović takođe je rekla Jeleni da joj više nikad ništa neće prebaciti jer su svi oko nje dvolični. Kada je trebalo da se bira najdvoličniji farmer, svi su govorili da je to Jelena, a zatim su mogli da jedu njenu picu.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>