Ljubav

Style

Tri stvari koje žene žele u seksu, a snebivaju se da priznaju

Iako je nakon seksualne revolucije ova omiljena aktivnost među ljudima postala i tema o kojoj se najradije priča, postoje i dalje izvesni tabui kada je seks u pitanju, a o kojima se retko govori.

Tri stvari koje žene žele u seksu, a snebivaju se da priznaju



Naročito su pripadnice lepšeg pola te koje se suzdržavaju da otkriju svoje seksualne želje i fantazije. Vreme je da se to promeni, pa evo nekoliko saveta kako taj problem olakšati i njoj i njemu, kako razgovarati o "škakljivoj" temi i, na kraju, uživati na obostrano zadovoljstvo

1. Želi da joj partner pruži više oralnog seksa
Neke žene vrlo su kritične kada je reč o njihovoj vagini, brinu se zbog njenog izgleda, ukusa, mirisa što koči u potpunom uživanju u oralnom seksu. Kao što voli primati komplimente muškaraca za izgled, žena voli čuti pohvale i za svoj najintimniji deo tela. Partnerove reči "kako je lepa" ili "kako lepo miriše" vratiće joj samopouzdanje i probuditi želju da što češće uživa u kunilingusu. Masaža unutarnje strane bedara pre seksa pomoći će da se potpuno opusti i zaboravi bilo kakve komplekse!

2. Želi probati seks u javnosti
Seks u javnosti može biti prilično riskantan i nepraktičan, ali i neverovatno uzbudljiv! Za početak, možete probati samo predigru, na primer maziti se u uglu bara punog ljudi, na stražnjem sedištu automobila usred bela dana ili na stepenicama ispred njene zgrade. Kada se malo "izvežbate" i oslobodite, potražite neko skrivenije javno mesto i riskirajte!

3. Želi da je partner tuče po guzi tokom seksa
Lagano lupanje po stražnjici tokom seksualnog odnosa privlači mnoge pripadnice nežnijeg spola, ali se srame to tražiti iz jednostavnog razloga: smatraju to smešnim. Muškarci su, kada je o tome reč, puno odvažniji, a dobar način da saznate želi li vaša partnerkia da je lupite po guzi jeste da je to nežno pitate dok joj rukom mazite stražnjicu.

U ovoj igrici podjednako mogu uživati oba pola: ženama šalje puno ugodnih, škakljivih trnaca u vaginalno i analno područje, dok muškarci tvrde da im lupanje partnerke po guzi budi osećaj kao da na fizički način iskazuju svoju požudu.

Autor: M.P.
Izvor: zadovoljna.hr
Foto: Shutterstock

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>