Region

Svet

Zorica Marković prekršila pravilo Farme 5: Posle bolnice otišla u restoran?!

Zorica Marković je prilikom opravdanog izlaska s Farme iz zdravstvenih razloga prekršila osnovno pravilo jer je, osim kod lekara, svratila i u kafanu.

Zorica Marković prekršila pravilo Farme 5: Posle bolnice otišla u restoran?!



Pevačica je istog dana kad je nedavno s imanja u Lisoviću smeštena u bolnicu, gde je primila injekcije i bila priključena na aparate za disanje, u poslepodnevnim časovima viđena na ručku u restoranu „Kovač“ na Voždovcu. "Zorica je bila u pola četiri posle podne u restoranu u društvu jednog mladića i devojke. U jednom trenutku su joj zasuzile oči, delovalo je kao da su suze radosnice i kao da su joj saopštene lepe vesti. Mislim da je to bio jedan od njenih sinova sa svojom lepšom polovinom, ali nisam siguran", otkriva izvor "Kurira" koji se zatekao u restoranu na Voždovcu.

Pokušali smo da kontaktiramo sa Zoričinim sinom Ilijom, ali nije bio dostupan na broj telefona poznat redakciji. Pozvali smo i pevačicinog brata Mileta, koji nije mogao ništa da nam potvrdi jer se nalazi na Divčibarama. Prijatelj Toma kaže da je njemu samo poznato da je bila kod lekara.

Iz produkcije su nam rekli da im nije poznato da je Zorica napravila prekršaj. Poručili su nam da će poslati saopštenje povodom tog slučaja, ali to nisu uradili.

Markovićeva je već imala tri operacije i ugrađen joj je bajpas, pa joj je posle nedavne lekarske intervencije stavljen holter.

Za razliku od Zorice Marković, koja slobodno šeta gradom, iako se vodi da je rijaliti napustila zbog odlaska kod lekara, produkcija je u prošlom serijalu sve oči držala uprte u Jovanu Nikolić dok je ležala u "Narodnom frontu" zbog spontanog pobačaja. Tada je nekoliko ljudi danonoćno dežuralo ispred njene sobe i nisu joj dozvolili kontakt sa spoljnim svetom.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>