Svet

Region

Angelina Jolie ispalila Hrvate

Holivudska zvezda Angelina Jolie neće doći u Hrvatsku! Lucija Šerbedžija, ćerka Radeta Šerbedžije, tvrdi da slavna holivudska zvezda neće posetiti njenog oca na Brionima, o čemu ovih dana bruje svi mediji.

Angelina Jolie ispalila Hrvate



" Dolazak Anđeline na Brione je plod nečije mašte. Nije tačno ono što se priča i piše - ne očekujemo je ovde" - reklaRadetova ćerka Lucija, koja sa porodicom boravi na Brionima.

Lucija tvrdida je Jolieva izrazila želju da sarađuje sa njenim ocem.

"Od svega što se pričalo tačno je da su se pre nekoliko meseci u Americi sreli Anđelina i moj otac. Ona je tada izrazila želju za saradnjom i rekla je da bi volela da vidi mog oca u nekom svom projektu. Dogovorili su se da će o tome razgovarati, ali nisu precizirali mesto. Očekujem da će to biti u Americi, kad moj otac bude boravio tamo zbog posla, ali je stvarno neverovatno da neko očekuje da će Džolijeva doći na Brione samo da bi razgovarala sa Radetom Šerbedžijom. Mogu da se sretnu bilo gde! Vreme je da neko demantuje spekulacije oko njenog dolaska, jer ne možemo da živimo od novinara. Izvršili su desant na Brione" - ima ih u vazduhu, na zemlji i u moru - kaže Lucija Šerbedžija.

Marina Vujčić, portparolka pozorišta Ulisis, čiju predstavu „Kralj Lir" je, navodno, trebalo da odgleda Anđelina, nije bila previše pričljiva.
"
 Danas ne dajemo izjave za štampu. Juče su me svi hrvatski mediji pogrešno citirali, pa se iz tog razloga danas nećemo oglašavati" - rekla je juče portparolka hrvatskog pozorišta.

Vest da će Angelina jolie doći u petak na Brione preneli su svi mediji na prostoru bivše Jugoslavije. Pojavila se i informacija da će Jolie nakon Briona posetiti i Beograd, da bi se susrela sa Radetovim zetom, rediteljem Filipom Gajićem, koji bi navodno trebalo da producira njen rediteljski prvenac, ali Lucija oštro demantuje i te glasine:

"Nije tačno da će se Anđelina u Beogradu sresti sa mojim suprugom" - rekla je Lucija.

Iako od posete slavne glumice neće biti ništa, Rade Šerbedžija ne odbacuje mogućnost da sarađuje sa njom.

" Već neko vreme Anđelina i ja razgovaramo o njenom novom filmu. Ona je jednostavna i pametna žena. Pozvao sam je na Brione, jer znam da voli pozorište i mislio sam da bi joj bilo zanimljivo da vidi našu predstavu „Kralj Lir" koju uspešno igramo već deset godina - rekao je Rade.

Viber

Izvor: Svet Plus


>