Region

Svet

Farma 5: Seks kao lek! Zorica Marković želi Marka Vanilu! (Foto)

Seks je tema koja sve sve više dominira imanjem u Lisoviću, te se farmeri više ne ustručavaju da kažu ko bi s kim, kako i gde. Tako je i Zorica Marković, u opuštenoj atmosferi za trpezarijskim stolom, priznala da bi sa Markom Vanilom definitivno bila, ali samo da je mlađa!

Farma 5: Seks kao lek! Zorica Marković želi Marka Vanilu! (Foto)



Naime, nekoliko farmera je opušteno ćaskalo u trpezariji, kada se povela i nezaobilazna tema o seksu. Istu je otvorila Zorica Marković, rekavši kako su svi ukućani odreda "zagoreli", a naročito muškarci. "Mesec dana bez seksa, znači kraj! A najbolji lek za sve je vođenje ljubavi. Samo mene izuzmite, jer ja imam upalu pluća. Pod terapijom sam i pošteđena sam još deset dana. Posle toga ne garantujem", nonšalantno je zaključila Zorica, a ostali su nastavili da se međusobno čačkaju provokativnim pitanjima.

Tako je maneken Boris Stamenković rekao da bi seks najradije imao sa Katarinom Grujić, i pretpostavio da bi Marko Vanila verovatno odabrao Romanu, na šta je ovaj odgovorio da su njegova kategorija ipak mlađe devojke, i da bi od farmerki mogla da prođe Jelena Jovanović, jer voli mirne devojke. S druge strane, Jelena Jovanović najpre mora da se zaljubi, a tek onda da razmišlja o seksu, a kaže da prema Edinu gaji samo prijateljska osećanja.

Naposletku, najpreciznija u odgovorima bila je ona koja je i započela ovu temu - Zorica Marković: Marko Vukotić joj ne odgovara jer je premišićav, Boris je dete, sa Edinom ne bi ni da je poslednji muškarac na svetu jer ne voli filozofe i kulturne folirante, a Crnog ne može da gleda očima i misli da je biseksualac.



Na kraju je Zorica priznala da ipak ima jedan farmer koji joj je zapao za oko - Marko Vanila. "On je mnogo dobar dečko, ali može da mi bude sin. Prevelika je razlika, ali sa njim bih definitivno bila da sam mlađa", rekla je Zorica, a Marko je prišao da je zagrli i poljubi.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>