Region

Svet

Emisija Žene ponovo sa vama: Ana Ivanović otvara novu sezonu

Dame koje su nam subotom u 15 sati sa frekvencije Prve televizije iz ženskog ugla predstavljale raznovrsne teme, goste i događaje, vraćaju se novom sezonom "Žena". Maja Volk, Ivana Zarić, Nataša Ristić, Irina Radović i Marija Kilibarda u prvoj emisiji nove sezone ugostiće Anu Ivanović.

Emisija Žene ponovo sa vama: Ana Ivanović otvara novu sezonu



"Slobodno mogu da kažem da imamo izuzetno ekskluzivnu gošću sa kojom počinjemo novu sezonu", u dahu priča Marija Kilibarda. "Sa Anom ćemo razgovarati o ženstvenosti, kako je biti žena vrhunski sportista, njenom angažovanju u Unicefu."

Emisiju "Žene" u subotu će otvoriti upravo gošća Ana Ivanović, koja se, prema rečima Irine Radović, odlično snašla u ulozi voditeljke.

"Naša prva gošća bila je vrlo otvorena i iskrena. U emisiji ćemo otkriti i šta je to zajedničko Ani i našoj koleginici Maji Volk, šta je bilo zajedničko Ani i meni, a više nije, zašto je "singl", šta misli o tome što joj se ispunila želja iz detinjstva da, takoreći, živi u hotelima", otkriva Radovićeva. "Pričale smo o ljubavi, modi, putovanjima, uspehu, porodici, a otkrila nam je da li emotivna ispunjenost utiče na igru, kakav odnos ima sa medijima i kako reaguje na razne novinske napise."

"Žene" najavljuju i malo drugačiji koncept za novu sezonu, ali i dalje ostaju dosledne kada su u pitanju priče o životu, ispovestima, kako poznatih, tako i anonimnih ljudi.

"Do sada smo samo pitale, a od ove sezone ćemo morati i da dajemo odgovore na neka od pitanja koja nam budu postavljali gosti. Cilj nam je da u studiju napravimo takvu atmosferu da se gost oseti kao domaćin emisije", kaže za kraj Marija Kilibarda.

U narednim izdanjima emisije "Žene" videćete glumicu Mirku Vasiljević, koja će govoriti o tome kako je biti roditelj u ranim godinama, a Verica Rakočević će pričati o predrasudama koje je prate zbog nedavne udaje za 35 godina mlađeg muškarca.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>