Style

Ljubav

Kakva odeća vas čini mršavijim?

Da li ste dobili koji kilogram viška u poslednje vreme? Pre nego što krenete u tertanu, evo nekoliko saveta kako biste se mogli oblačiti kako bi izgledali mršavije.

Kakva odeća vas čini mršavijim?



Ukoliko se oblačite na određeni način i koristite odgovarajuće modne dodatke, možete izgledati mršavije. Evo načina...

1. Špicaste cipele

Da li ste znali da vaša stopala imaju veoma važnu ulogu u tome da vas učine mršavijom? Ako nosite špicaste cipele, stvorićete iluziju visine, a samim tim i vitkosti. Takođe, možete nositi cipele sa otvorenim prstima i visokim potpeticama, one stvaraju isti efekat.

2. Crni odevni komadi

U svetu mode je poznato da crna boja može svaku ženu učiniti mršavijom. Ako želite da da izgledate vitko, obucite crnu haljinu i nikako se nemojte opredeliti za pastelne boje.

3. Odeća sa vertikalnim linijama

Odeća sa prugama se treba birati veoma pažljivo ukoliko želite da izgledate mršavije. Vertikalne pruge će učiniti da izgledate više, a samim tim i mršavije. Možete čak izabrati i odeću sa nizom dugmadi, ona takođe stvara iluziju dužine.

4. Duge haljine

Duge haljine mogu vizuelno telo podeliti na dva dela. Na taj način, deo iznad struka se čini manjim, a deo ispod linije stuka dužim. Duge haljine su takođe veoma korisne u prikrivanju sala na stomaku i struku.

5. Izbegavajte usku odeću

Uska odeća nije prikladna ukoliko želite da sakrijete kilograme. Ona će samo privući pažnju na neproporcionalne delove tela.

6. Kostimi za oblikovanje

Ovakvi kostimi su namenjeni da se nose ispod odeće. Ako ne želite da vam se salo pomera svaki put kada se pokrenete, koristite ove kostime. To će vam pomoći da utegnete svoje telo i imate više samopouzdanja.

7. Izbegavajte preterano visoke kragne

Rolke i bluze sa visokim kragnama treba da izbegavaju osobe sa viškom kilograma, jer ih vizuelno čine debljim. Dopunite orman majicama sa V izrazom, ili drugim majicama koje nemaju kragnu.

Autor: B.B.
Izvor: Super žena
Foto: prettyplease.us

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle


>