Region

Svet

Verenica Marka Vukotića: Ništa nas neće rastaviti, venčaćemo se čim izađe sa Farme!

Crnogorski maneken i fitnes instruktor Marko Vukotić, jedan od miljenika publike na Farmi, već četiri i po godine je u vezi sa Slađanom Lukić (22), s kojom planira venčanje nakon učešće u rijalitiju.

Verenica Marka Vukotića: Ništa nas neće rastaviti, venčaćemo se čim izađe sa Farme!



Svojim vaspitanjem, smirenošću i lepim izgledom Marko je zapao za oko Anastasiji Buđić, koja je sigurna da će da se nešto desiti između njih ako se vrati na imanje, ali maneken ima verenicu koja mu beskrajno veruje, iako je na imanje ušao ne spominjući je.

Farma 5: Marko Vukotić novi gazda!
"Meni je sve ovo jako zabavno. Marku bezrezervno verujem, zajedno smo četiri i po godine, pre godinu dana smo se verili, a na proleće ćemo se venčati. Smešne su mi priče da me krije. Kada je ulazio na Farmu, Aleksandra Jeftanović je napomenula da ima verenicu i to su svi čuli.  Nas dvoje odlično funkcionišemo i ništa neće uzdrmati našu vezu. Želim da ostanem u Švedskoj da se zaposlim, a sa Markom sam se dogovorila da će mi se  pridružiti", rekla je Slađana.

Slađana i Marko su se upoznali u Budvi i bila je to ljubav na prvi pogled i bili su nerazdvojni do Slađaninog odlaska u Švedsku. Markova verenica je iz Banatskih Karlovaca, a trenutno studira u Geteborgu.

Modelsica Anastasija Buđić, koja je samo posle dve nedelje izbačena sa Farme, rekla je da je zbog Crnogorca ostavila milionera. Anastasiji se mnogo dopao maneken i kada je izašla sa imanja izjavila je da joj bi se između nje i Marka desilo nešto da je ostala. "Nikada nisam upoznala takvog muškarca. Lep, pametan, ljubazan, nežan. Međutim, kako smo oboje imali neraščišćene odnose sa partnerima, nismo želeli da žurimo", rekla je Anastasija, koja je stavila tačku na svoju dosadašnju vezu. "On je milioner, a ja sam u toj vezi bila duboko nesrećna. S Markom sam uživala i dok smo delili porciju krompira. Novac definitivno nije garancija za sreću."

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>