Region

Svet

Farma 5: Edin Škorić se iznervirao zbog Jelene

Edin Škorić, bivši sportista, izgubio je živce zbog Jelene Golubović i predstave "Sumnjivo lice", koju farmeri sutra treba da odigraju na Farmi po scenariju Igora Starovića i Edina Škorića, i odbrusio joj da dogovor s njom ne važi.

Farma 5: Edin Škorić se iznervirao zbog Jelene



"Dogovor više ne važi", odbrusio joj je sportista.
Naime, Zadruga je konstatovala da nije primereno da u predstavi žene glume muškarce, a muškarci žene i da pesma "Pare, pare" ne ide uz narodnju nošnju koju će nositi farmeri, pa je Jelena sama sebi dala ulogu da napiše novi scenario.

Dogovorila se sa Igorom da napiše svoj tekst i da bude sufler, a Edin se nije složio s tom odlukom, jer smatra da nije fer što je ona sama sebi odredila ulogu i sama sebi piše tekst.

"Nemamo tekst. Nije napisan. Posle ručka ćemo ja i Igor da pišemo novi scenario. Ne treba nam sufler, jer ne radimo brodvejsku predstavu. Ti si samo kritičar", rekao je Edin kada je Jelena tražila od njega tekst.

"Ja sam jedini profesionalac. Hoću da to bude duhovito", rekla je Jelena.

"Luda je, dosadna je. Ona ne ludi glumilo. Polako samo. Glupo je da joj teraš inat", pokušala je da smiri Edina Romana. "Na svaku si je branila", rekao je Edin pevačici, iznerviran što Jelena stalno pravi dramu.

"Jaše nas već dvadeset dana", pričao je Edin sa svima kada je Jelena otišla.

Jelena Golubović otišla je u kuhinju kod Igora Starovića, a gazdarica Jelena Jovanović ga je zamolila da rediteljki napiše i prosledi tekst, ali je on rekao: "Odbijam da izvršim naređenje uz sve posledice koje to nosi", a Jelena je tada još jednom zaključila da je u redu da sama sebi napiše tekst i ulogu.

Autor: A.Đ.
Izvor: Kurir
Foto: Printscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>