Region

Svet

Anastasija Buđić: Plakala sam kao kiša, da sam imala taktiku ostala bih na Farmi!

Anastasija Buđić koja je u nedelju izbačena sa Farme 5 kaže da je plakala kao kiša kada je čula da je diskvalifikovana, da joj se mnogo sviđa Marko Vukotić kao i da ne može da veruje da je u u duelu izgubila od Mikija i Ivana Marinkovića, iako, kako kaže, za razliku od njih dvojice ima ozbiljnu karijeru.

Anastasija Buđić: Plakala sam kao kiša, da sam imala taktiku ostala bih na Farmi!



"Da smo Marko Vukotić i ja taktizirali kao pojedini farmeri, ja bih i dalje bila na imanju, a i njegov plasman bi bio bolji. Zasad smo samo prijatelji, ali ne mogu da tvrdim da ne bi bilo nečeg više da sam ostala na Farmi. Prija mi njegovo društvo, skapirali smo se na prvu loptu. Definitivno je moj tip muškarca i fizički i psihički. Da sam ostala, ko zna šta bi se dogodilo među nama", priča Anastasija i dodaje da ne može da shvati zašto gledaoci nisu glasali za nju.

"Plakala sam kao kiša. Mnogo sam tužna jer mi je tamo bilo super. Nadam se da ću se vratiti u baražu jer narod to želi. I dalje ne mogu da verujem da je narod podržao nasilje i ostavio Mikija na Farmi. Takođe mi nije jasno da je Ivan imao više glasova od mene. Pa ko je on? Bivši suprug javne ličnosti. To je za mene ponižavajuće. Za razliku od njih dvojice, ja imam ozbiljnu karijeru. A zasenila sam ih i u kvizu znanja", razočarana je starleta koja tvrdi da nema ni govora o ljubavi između Sare i Ivana, i da su njih dvoje najobičniji foliranti.

Autor: M.P.
Izvor: Informer
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>