Svet

Region

Asistentkinja Lejdi Gage: Morala sam da povlačim vodu za njom!

Asistentkinja Lejdi Gage odlučila je da tuži pevačicu koja svakim gestom privlači pažnju, a tom prilikom otkrila i mnoge detalje iz perioda koji su provele zajedno.

Asistentkinja Lejdi Gage: Morala sam da povlačim vodu za njom!



Gagina asistentkinja Dženifer tužila je pevačicu jer joj nije platila 7,168 sati prekovremenog rada, odnosno 299 prekovremenih dana. Ispričala je sudu i kako je morala da radi čudne stvari kao na primer da povlači vodu za pevačicom, spava sa njom u krevetu, a slobodno dane nije ni očekivala.

Pevačica je vrlo uvređena ovim potezom i spremila je odbranu na čak 200 strana, gde je objasnila šta sve treba da ispunjava njena asistentkinja: "Zaposlila sam je iz usluge, bila je vrlo nekvalifikovana za ovaj posao, a ja sam uvek divna prema osobama koje rade za mene. Sve ću vam ispričati, kako bih pokazala da je moja bivša prijateljica izdajnički pacov koji me tuži za novac koji ne zaslužuje", rekla je Gaga.

Pevačica je objasnila da Dženifer nije radila običan posao sa radnim vremenom "od devet do pet", već je morala biti uvek dostupna. "Jednom sam se razbolela u 3 ujutru, u Londonu i zvala sam Dženifer, u tom smislu morala je uvek da bude dostupna", ispričala je Gaga i dodala: "Vodila sam je na sve žurke i nije mi smetalo ni što uzima besplatne cipele u moje ime".

Što se tiče prekovremenih sati, pevačica ističe da je Dženifer bila nesposobna da se organizuje i da je zbog toga morala da je stalno zove. "Imam 50 kilograma i ne mogu sama da nosim svoje kofere, a ona je zadužena za moju odeću i cepele i ja nikad nisam znala gde je ona sve to ostavila, zato sam morala da je zovem. Da je radila svoj posao kako treba ne bih je zvala".

Autor: M.P.
Foto: spin.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>