Region

Svet

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović: Ovo je njihova ljubavna priča! (Foto+Video)

Popularna, i među publikom vrlo omiljena starleta Stanija Dobrojević i njen ništa manje obožavan dečko Filip Panajotović uživaju u tome da srećne trenutke svoje veze dele sa fanovima putem društvenih mreža.

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović: Ovo je njihova ljubavna priča! (Foto+Video)



Farma 2013: Filip poljubio Staniju! (Video)
Stanija i Filip su vezu započeli tokom prethodne sezone Farme i već tada su se navikli da je njihova veza pod budnim okom publike. Gledaoci su imali prilike da uživaju u nekoliko svađica, ali i brojnim emotivnim i nežnim trenucima koje je ovaj mladi par provodio na imanju u Lisoviću.



Po staroj navici da publika sve vidi i sve zna, Stanija i Filip nastavili su odmah po izlasku sa Farme da na društvenim mrežama sa fanovima dele svaki trenutak koji provode zajedno, pa su tako već od prvih dana navikli obožavaoce da budu u potpunosti uključeni u njihvo ljubavni život i željno očekuju svaku novu fotografiju.



Tako smo imali prilike da vidimo kako njih dvoje opušteno sede u automobilu, zatim kako zajedno vežbaju u teretani, šetaju ulicama Banja Luke ili sede u šminkernici studija u Šimanovcima pred pojavljivanje na malim ekranima, kao i uživanje sa roditeljima.



Uz sve romantične trenutke koje smo videli na snimcima sa Farme, plesove, ljubljenje, spavanje u istom krevetu dok Stanija uživa u Filipovom zagrljaju, imali smo prilike da vidimo i njihov romantični ručak u Novom Sadu.



Stanija Dobrojević proglašena cicom decenije, proslavila titulu na Riveru sa farmerima! (Foto)
Pre nekoliko dana Stanija je izabrana za CKM cicu deceniju, a ni ovaj događaj nije mogao da prođe bez Filipa Panajotovića. U pratnji svog brata Sanija i dečka Filipa starleta je ponosno ušetala na splav River na kome je održana proslava i uz ovu fotografiju iskomentarisala: "U pratnji dva najlepša i najbolja muškarca".



Uprkos pritisku koji svaki rijaliti nosi sa sobom, zatim mnogih učesnika i učesnica Farme koji su bili protiv njih, a i njihove veze, ljubav između Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića održala se do poslednjeg dana Farme, a traje i sada nekoliko meseci kasnije. Par do sada ničime nije pokazao da između njih postoje ikakvi problemi, a hiljade fanova, takozvanih "Stanfilovaca" potvrđuje da su Stanija i Filip stvoreni jedno za drugo.



Autor: M.P.
Foto: Facebook/Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>