Region

Svet

Farma 5: Ava Karabatić odbila učešće u rijalitiju zbog smrtonosnih komaraca i alergije?!

Iako je već bila viđena kao jedna od učesnica Farme 5, Ava Karabatić se u poslednjem trenutku predomislila, a starleta je dala objašnjenje za svoje odustajanje, uključujući tu da se mnogo plaši pernatih životinja, raznih domaćih životinja i zlih, ogromnih insekata!

Farma 5: Ava Karabatić odbila učešće u rijalitiju zbog smrtonosnih komaraca i alergije?!



Farma 5: Ava Karabatić odustala od učešća, biće tužena za 100.000 evra?!
"Malo sam zabrinuta jer su se pojavili smrtonosni komarci, a zdravlje mi je na prvom mestu kao i svakom normalnom čoveku, nisu mi preči kukuruzi ni od čega. Pošto sam sklona alergijama, posebno na dlaku od konja i magarca, ne želim da rizikujem. A inače su mi najveći životni strah pernate životinje, preciznije golubovi. A termin Farme mi ne odgovara, jer su mi rekli da će početi sa emitovanjem od polovine septembra, a onda se sve promenilo i startuje 1. septembra. To meni nikako ne odgovara zbog ispitnog roka na fakultetu i poslovnih obaveza koje ne mogu da odbijem", izjavila je Ava Karabatić, koju će "Pink" skoro sigurno tužiti zbog nepoštovanja ugovora koji je potpisala sa produkcijom Farme.

Naime, u saopštenju televizije "Pink" se između ostalog navodi, da će protiv glumca Borivoja Kandića zbog pokušaja manipulacije i obmanjivanja javnosti, kao i zbog nepoštovanja ugovora, biti podneta tužba.

"U pravnoj službi TV "Pink"  se sastavljaju tužbe protiv njega i još jedne nesavesne takmičarke Farme", stoji u saopštenju ružičaste televizije, i prilično je očigledno da je "nesavesna takmičarka" upravo hrvatska starleta.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>