Ljubav

Style

5 tipova muškaraca koje bi solo mame trebale izbegavati

Samohrane mame obično su u periodu nakon što dete dovoljno poraste da ne zahteva danonoćnu brigu, u potrazi za novim frajerom koji prioritetno prihvata vezu s detetom.

5 tipova muškaraca koje bi solo mame trebale izbegavati



Udvarača ne nedostaje no brojni su obično jaki na rečima, ali ne i na delima kada su obaveze u pitanju. Otkrivamo koje tipove frajera trebate precrtati i dodeliti im crveni karton za neuverljivost ili potencijalnu opasnost.

1. Slakotkorečivac

Tip frajera koji ne prestaje da priča o svojoj godišnjoj zaradi, odelima s dizajnerskom etiketom i koji ne propušta novac da uključi u razgovor i o najbanalnijim temama definitivno nije potencijalni saputnik jedne samohrane majke.

Njegova namera nije upoznati, a kamoli prihvatiti dete nego pokazati moć i dokazati kontrolu. Pa iako je materijalna egzistencija prioritet svake samohrane majke ona definitivno nije vredna trpljenja egocentričnih glava.

2. Brbljivac bez pokrića
Brojne dame padaju na dobru priču frajera, no ruku na srce jednoj samohranoj majci najmanje što treba u životu je brbljivac bez pokrića. Takav je onaj koji u trenutku flertovanja svojoj 'meti' skida zvezde s neba, njeno dete prihvata kao svoje i obećava zajednički život pun razumevanja i ljubavi, no pritom na prvi poziv u kasne sate (jedino vreme koje samohrane mame imaju za sebe je naravno nakon što dete zaspi) odgovara odbijanjem ili nedostupnošću.

3. Premoreni tata
U situaciji kada ostanete sama i u borbi s bivšim oko poseta detetu i finansijama čini vam se kako vas jedino može razumeti neko ko prolazi istu situaciju. Ali, oprez! Razvedeni tata koji prstom upire u bivšu suprugu okrivljujući je za svaki krivi potez u braku nosi titulu 'premorenog'. Jedan takav definitivno nije najbolji izbor za potencijalnog dečka, osim ako niste u stanju poneti i njegovo životno breme.

4. Živi za provod
Svaka samohrana majka ima pravo na zabavu do jutra gde će svojim zabavnim duhom lako osvojiti potencijalnog udvarača, no činjenica je kako takvi žive za žurke. Pratiti ritam ovakvog dečka pomalo je beznadežno obzirom da u tri ujutro mali glasić iz krevetića iskazuje svoju potrebu za hranom i menjanjem pelena, a mamurna mama tu definitivno ne prolazi.

5. Zgodan komšija
Ljubazan je prema vama, uslužan u trenutku kada vam nedostaje mleka, šećera i nadasve je zgodan čime zadovoljava apsolutno sve faktore za trenutno poželjnog frajera s kojim biste započeli nešto ozbiljno. No bliskost i ljubaznost vam lako mogu zamazati oči, jer pre negoli se upustite u ovakvu vezu dobro razmislite želite li nakon mogućeg raskida i dalje da viđate njegovo lice pred vratima ili se skrivate po hodnicima dok on grli novu devojku.

Autor: B.B.
Izvor: zadovoljna.hr
Foto: singlemum.com.au

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>