Region

Svet

Farma 5: Romana ulazi za 3.000 evra nedeljno, Mira Škorić odustala od učešća!

Banjalučanku Romanu Panić, iako se dugo nije pojavljivala u medijima, publika će od 2. septembra imati priliku da prati 24 sata dnevno u Farmi 5, dok je za učešće zahtevala nedeljni honorar od 3.000 evra.

Farma 5: Romana ulazi za 3.000 evra nedeljno, Mira Škorić odustala od učešća!



Panićeva je uslikana kako ulazi u zgradu "Pinka", gde se veruje da je potpisala ugovor o ulasku na Farmu 5. Naime, pevačica je prethodnih četiri sezone odbijala da uđe u rijaliti, međutim, ponuđen joj je honorar od 3.000 evra nedeljno, koji nikako nije mogla da odbije.

Pop pevačica je ujedno dobila i največi honorar u rijalitiju, budući da su veće pare, 5.000 evra, bile ponuđene samo Goci Tržan i Gogi Sekulić zbog izuzetne medijske pažnje koju privlače u poslednjem periodu.

Romana će se za glavnu nagradu u Lisovićima boriti sa pevačicom Ivanom Sirenom, frontmenom grupe Divlji Kesten Igorom Starovićem, “Zvezdom Granda” Jelenom Jovanović, reperom Vajsom, koji se proslavio devedesetih godina, a na imanju će se, između ostalih, naći i neizostavna starleta Ava Karabatić, Anastasija Buđić, kao i pevačica Katarina Grujić.

Iako je najavljeno, iz seoske idile će izostati, na razočarenje mnogih, pevačica Mira Škorić.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir, Naše Novine
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>