Region

Svet

Devojka i sin Mateje Kežmana sami došli iz Crne Gore (Foto)

Posao iznad svega, moto je Mateje Kežmana sportskog direktora FK Vojvodina, koji zbog utakmice svog kluba u nedelju nije sačekao nevenčanu suprugu Mariju Perković, kada je sa njihovim dvoipomesečnim sinom Filimonom doputovala sa letovanja iz Crne Gore.

Devojka i sin Mateje Kežmana sami došli iz Crne Gore (Foto)



Na svu muku, u Beogradu je, kada su Marija i Filimon stigli, počeo pljusak, te se mlada mama na aerodromu snalazila za prevoz do kuće.


Foto: Goran Srdanov

Let kojim su iz Tivta Marija i Filimon doputovali sa njenom drugaricom, kasnio je sat i po, pa je najpre trebalo da doputuju u 17, a došli su u 18.30. U to vreme Kežman je, kako saznajemo, spremao svoj tim, koji je u nedelju od 20 igrao utakmicu trećeg kola Superlige protiv Spartaka iz Subotice.

Iako Kežman nije došao po njih, Marija se nije previše potresla, već je gurajući kofer i kolica pokušavala da umiri Filimona, koji je plakao, a za to vreme uspela je i da ispozira drugarici koja ju je fotografisala na aerodromu.


Foto: Goran Srdanov

Po izlasku sa aerodroma, po njenu drugaricu su došli muškarac i žena automobilom, ali Marija i Filimon nisu imali mesta u autu sa njima, pa je Kežmanova devojka pozvala taksi.

Iako Meteja nije došao po njih, Marija nije bila neraspoložena, već je pribrano pozvala taksi i smestila sina u vozilo, a pre toga je prijateljima s ponosom pokazala Filimona, bez obzira na to što je stajala na kiši. A iako je Kežman fizički mogao da stigne da dočeka sina i devojku, on je ipak preustio Mariji da se sama snađe, u čemu je ona i uspela, a Matejin klub je dobio utakmicu rezultatom 1:0.

Autor: M.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>