Region

Svet

Severina na nastupu ljubila devojku u usta

Hrvatska pevačica Severina nastupala je na Rab Summer Festivalu, gde je dva  i po sata bez prestanka pevala i igrala, iako je već na početku koncerta publici rekla da je boli noga.

Severina na nastupu ljubila devojku u usta



"Pomolićemo se za moju nogu. Povredila sam sam je pre tri meseca. igraćete vi jer ja ne mogu" - obratila se Seve svojim vernim fanovima, ali je brzo uspela da zaboravi te reči pa je vidno raspoložena igrala polku i "Moonwalk" Michael Jacksona. Toliko je bila zanesena da u jednom momentu nije primetila da joj haljina pada i da joj se nazire bež grudnjak ispod nje.



Najveći šok za publiku je bio, kada je Seve poljubila u usta devojku koja joj peva prateće vokale: "Ovo je Alenka. Prijateljice smo još od srednje škole. Osim što odlično peva, odlično pravi i škampe na buzaru" - našalila se Severina. Najveću pažnju Severini je privukla kineskinja koja se nalazila u publici,  znala je svaku pevačicinu pesmu. Seve je to primetila i obratila joj se sa rečima: "Ako znaš i ovu pesmu, daćuti moj kaiš", kada je počela pesma "Prijateljice", devojka je ponavljala reči za njom, pevačica je ispunila svoje obećanje.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>