Region

Svet

Milan Popović zatražio pomoć od astrologa?

Kada je proteklih dana odjeknula vest da su se Milan Popović i Severina Vučković rastali, mnogi su komentarisali da je posredi još jedan marketinški trik, međutim, kako su dani prolazili, bilo je jasno da je odnos između njih dvoje i te kako zategnut.

Milan Popović zatražio pomoć od astrologa?



Poznati biznismen je, navodono, odlučio da rešenje potraži i uz pomoć astologa. Naime, Milana smo uslikali kako iz svog stana ide u kafić čiji je vlasnik kako bi se tamo našao sa astrologom Dušanom Veličkovićem.

Opšte je poznato da Milan Popović ima nekoliko ljudi koji su feng šui majstori, ali i astrologa koji ga savetuju kako da unapredi svoj život pomoću ovih drevnih nauka. Ovog puta, Popović se sastao sa svojim ličnim konsultantom, astrologom Dušanom Veličkovićem, i uz uz piće su pričali nekoliko sati. Prvi je došao Veličković, koji je odmah ušao u kafić, a nakon izvesnog vremena pojavio se i Popović, koji mu se pridružio za stolom.

"Astrolog je bio izuzetno tih, tako da se u početku nije moglo mnogo čuti, ali kada su se malo opustili, bilo je očigledno da su se sastali kako bi uz pomoć zvezda što pre rešili aktuelni problem između njega i majke njegovog sina Aleksandra", priča izvor sa lica mesta.


Foto: RAS

"Veličković je imao mali laptop pomoću kojeg je gledao položaj zvezda i planeta, objašnjavajući svom klijentu kakav mu je naredni period, dok ga je Milan pomno slušao. U višesatnom razgovoru i prema natalnoj karti i položaju planeta, Veličković je posavetovao Popovića kada je najbolji period za razgovor sa advokatima kako bi što pre mogao da reši problem oko starateljstva nad sinom Aleksandrom kojeg ima sa Severinom. I ne samo to, on je biznismena upozorio na poslovni rizik i preporučio mu da sačeka septembar jer će do tada mnoge stvari izaći na videlo i biće rešene."

Sudeći po Milanovom zadovoljnom osmehu, može da se naslutiti da mu je astrolog dao nadu da će se njegovi problemi uskoro rešiti.

Koliko astrolozi putem ličnog i uporednog horoskopa mogu da vide šta će se dogoditi, najbolje dokazuje primer da su pre izvesnog vremena, kada se popularni par pomirio, predvideli ponovni razlaz. Naime, svojevremeno, kada je par bio u velikoj ljubavi, neki astrolozi su putem medija nagovestili da takva harmonija neće dugo trajati i da će Milan i Severina prekinuti ljubavnu romansu. Možda je baš ta priča navela Popovića da angažuje stručnjake kako bi mu rekli šta ga čeka u budućnosti.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Petar Marković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>