Region

Svet

Milan Popović: Priča o otmici je manipulativnog karaktera i neistinita je!

Nakon pisanja hrvatskih medija u kojima osoba bliska Severini objašnjava kako se pevačica boji da bi Milan Popović mogao da joj otme sina, oglasio se i srpski biznismen.

Milan Popović: Priča o otmici je manipulativnog karaktera i neistinita je!



Njegova agencija za odnose sa medijima uputila je zvanično saopštenje. U saopštenju se nalazi odgovor na Severininu bojazan o mogućoj otmici. Takođe nalazi se i objašnjenje za razloge koje je osoba bliska pevačici navela kao ključne za razlaz. A to je da joj Popović nije dozvoljavao da boji kosu i da je insistirao da promeni način života.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Neumesno je dovoditi čoveka koji se obratio nadležnim institucijama, sa željom da dete ima oba roditelja ravnopravno, u kontekst otmice vlastitog deteta.

Milan Popović želi ZAJEDNIČKO starateljstvo, pa je sama postavka otmice deteta koje ima državljanstvo i Hrvatske i Srbije, manipulativnog karaktera i neistinita.

Kako se čitava teza o otmici podgrevala u javnosti postavlja se pitanje bi li se takva neistina plasirala i da je dete državljanin Hrvatske i neke druge države koja nije Srbija?

U slučaju da je Severina lično rekla da se boji da Popović može da otme dete i da se boji da ga neće vratiti iz Srbije onda postaje jasno zašto ne dozvoljava da Popović bude sa svojim sinom.

Time se na najgrublji način krše prava deteta.

U slučaju da je postupila po nečijim savetima, ko god da je savetuje, direktno je gura u kršenje prava deteta i kršenje zakona.

Popović je u razdoblju kada su se sporazumno dogovarali oko viđanja deteta, sina dovodio u Srbiju, i svaki put ga vraćao u Hrvatsku, na vreme i po dogovoru s majkom deteta.

Priče o čajevima, bojenju kose i “teranju na potpunu promenu životnog stila” su nedostojne komentara.

Svatko ko je roditelj zna da se dobijanjem deteta dotadašnji životni stil svakako menja."

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>