Svet

Region

Doktorka Anđeline Džoli otkrila detalje oko operacije

Anđelina Džoli šokirala je javnost kada je objavljeno da se podvrgla dvostrukoj mastektomiji, a njena doktorka Kristi Fank u jednom intervjuu otkrila je detalje operacije.

Doktorka Anđeline Džoli otkrila detalje oko operacije



Doktorka je ispričala kako je Anđelina posle urađenih genetskih analiza koje su pokazale da je podložna pojavi raka dojke odlučila da odstrani svoje grudi. Anđelinina majka Maršelin Bertrand umrla je od raka jajnika 2007. godine, a njena tetka samo nedelju dana nakon što je Anđelina završila sa operacijom.

U intervjuu dr Kristi kaže da je Anđelina čekala da pronađe savršen tajming koji će se poklopiti u njenom privatnom i poslovnom životu, "ali je najbitnije da sada oseća mir u duši". Doktorka objašnjava kako je to sve za Anđelinu bilo vrlo privatna stvar i čekala je trenutak kada će svoje iskustvo podeliti sa ženama širom sveta.

"Kada jedna od najlepših žena na svetu uklanja simbol ženstvenosti i seksualnosti šta imate da kažete na to? Zašto bi to uradila", rekla je doktorka Fank i dodaje da je Anđelinina želja oduvek bila da pomogne drugima: "Znala je da svoj privatni život ne može držati u tajnosti".

Autor: M.P.
Foto: wallwebs.com

Viber

Izvor: Svet Plus


>