Region

Svet

Region

Monika Beluči kao u raju: Snimljeni prvi kadrovi filma Na mlečnom putu (Foto)

U srcu Zelengore, tamo gde retki zalaze, kraj čudesnog Orlovačkog jezera, slavna Monika Beluči juče je snimila svoje prve kadrove za novi film Emira Kustrice, radnog naziva "Na mlečnom putu".

Monika Beluči kao u raju: Snimljeni prvi kadrovi filma Na mlečnom putu (Foto)



Kakva je to samo scena bila! Monika, lepa kao sunce, u beloj venčanici, s dugim belim velom koji je lepršao iza nje, trčala je cvetnom livadom dozivajući svog Kostu, lik koji u filmu igra Kusta. "Sjajno se danas osećam ovde! Ovo je divno mesto i čudesno je biti ovde, u ovoj lepoti, i raditi", rekla nam je Monika u pauzi između dve scene.


Foto: Zoran Šaponjić

A mlada, venčanica, veo, cvetno polje, sve je to deo Kostinog sna. Onog koji glavni junak sanja pošto se obaveštajka, koju tumači Belučijeva, žrtvuje za njega. "Moj Kosta sanja o ženidbi posle njenog žrtvovanja, zato se ova scena i odigrava u raju", objašnjava Kusta.

U raj Orlovačkog ledničkog jezera na Zelengori Profesor i atraktivna glumica stigli su ranom zorom helikopterom iz Trebinja. Monika je najpre prošetala pokraj kao oko bistrog jezera, uživala u pogledu na okolne vrhove, koji sežu i do 2.000 metara, pa u šatoru obukla venčanicu. A kad se pojavila, eh, kakav je uzdah izmamila onima koji su je videli.


Foto: Zoran Šaponjić

Autor: M.P.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>