Region

Svet

Goga Sekuli tužila Karamelu

Folk pevačica Goga Sekulić, tužila je Gorana Stojičevića Kramelu zbog reči upućenih na pevačicin račun nakon smrti pop pevačice Ksenije Pajčin. Karamelaa je duži vremenski period po medijima izgovaro razne uvrede na Gogin račun.

Goga Sekuli tužila Karamelu



 “Idiot jedan smrdljivi! Goga je bolesna žena, bolje da ide u neku ustanovu da se leči. Ide na slave svih pevačica kako bi posle mogla da širi tračeve po celom gradu. Ta kurva i sponzoruša je morala da se druži s kriminalcima kako bi snimila album. Pitam se samo ko će da joj plati sledeći album, sada kad Šarića nema. Gadi mi se”.

Goga mu je tada uzvratila: “Ja nisam na narkoticima kao kontrastrana, a nije ni bitno šta neko kaže, nego ko kaže. Ako je Karamela stvarno sve to rekao, mogu samo da poručim: ‘Vidimo se na sudu’".

I uradila je ono što je obećala, podnela je tužbu protiv njega: “Revoltiran zbog ubistva njegove prijateljice Ksenije od strane Goginog prijatelja Filipa Kapisode, on je izneo mnoštvo uvreda na račun Sekulićeve. Ona ga je sad tužila, a odštetni zahtev je više miliona dinara”, kaže izvor.

”Tačno je da sam ga tužila i idem do kraja, kao što sam išla s pojedinim medijima”, naglasila je Goga.

Karamela nije želeo da daje bilo kakav komentar, samo je rekao: “Ne zanima me da to komentarišem, a i moja PR služba čita ta pisma, pa ću da vas obavestim kad to stigne”.

Viber

Izvor: Svet Plus


>