Region

Svet

Sunčica Travica varala Viktora Troickog sa oženjenim čovekom?

Poslednjih mesec dana veze s Viktorom Troickim, Sunčica Travica se navodno viđala i sa izvesnim Draganom, koji ima suprugu i ćerku.

Sunčica Travica varala Viktora Troickog sa oženjenim čovekom?



Sunčica Travica je tokom poslednjih mesec dana petogodišnje veze s Viktorom Troickim navodno bila u paralelnoj ljubavnoj avanturi sa oženjenim čovekom. Ona i teniser su raskinuli pre dva meseca, a prema navodima lista Kurir, krivac za to je tridesetdvogodišnji Dragan iz Rume, koji ima suprugu i ćerku.

"Sunčica i Dragan su krili svoju vezu, a otkako je puklo između nje i Viktora, počeli su da se pojavljuju u Rumi zajedno, bez obzira na to što on ima porodicu. Ceo grad bruji o tome, ali se njih dvoje ne obaziru na čaršijske priče", kaže izvor blizak slučaju i dodaje:

"Čak su bili i na kraćem odmoru u Italiji, a Travica je pored Dragana totalno zaboravila na Troickog. Sve nam se čini da očekuje svaki dan da joj kaže da se razvodi od supruge."

Ni Sunčica ni Viktor Troicki, koji je juče otputovao iz Srbije, nisu bili dostupni za komentare.

Podsetimo, Viktor i Sunčica su započeli vezu 2008. godine u Parizu. Raskidali su nekoliko puta. Poslednjih 18 meseci bili su i vereni, ali to nikad nisu zvanično potvrdili. Teniser se pre kraćih prekida sa Sunčicom, ali i tokom njih, zabavljao sa Sofijom Milošević, Oljom Crnogorac, Anom Jovanović, a njegova nova devojka je vlasnica hotela iz Beograda Jasmina Stojić.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>