Region

Svet

Anabela Atijas traži od Gagija Đoganija 3.000.000 dinara kao odštetu za klevetu!?

Anabela Atijas sprema se da protiv bivšeg muža Gagija Đoganija podnese još jednu tužbu. Posle 12.000 evra, koliko potražuje na kontu alimentacije, koju kako je rekla Gagi nije plaćao od 2009. godine, ona želi da mu uzme i 3.000.000 dinara. I to zbog klevete.

Anabela Atijas traži od Gagija Đoganija 3.000.000 dinara kao odštetu za klevetu!?



Anabela tvrdi da joj je bivši muž naneo veliku štetu jer je poslednjih dana u javnosti iznosio brojne laži o njoj. Zbog toga je ponovo posetila advokata i neće odustati od namere da zaštitu potraži na sudu. Ukoliko sud bude doneo presudu u njenu korist, Gagi će morati da plati. A ako ne bude imao para, velike su šanse da ode u zatvor.

Pevačica ne može da podnese što Gagi, s kojim ima dve ćerke, poslednjih dana blati nju i njenog muža Andreja Atijasa, kome je u maju rodila dete.

"Anabela i njena porodica ogorčeni su zbog informacija koje Gagi daje novinama jer, kako kažu, u svim tim pričama nema istine. Osramotio je Anabelu i ona nema drugi način da mu stane na put osim na sudu. Gagi će morati da plati za sve što je rekao. Zbog alimentacije bi mogao da ostane beskućnik, jer postoji mogućnost da mu sud zapleni stan, a s novom tužbom u najgorem slučaju mogao bi da završi u zatvoru", završava naš izvor.

"Ne dajem izjave", bilo je sve što je Anabela rekla, a ni Gagi nije odgovarao na pozive i poruke.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>