Region

Svet

Stanija Dobrojević i Ena Popov u uljudnim odnosima uprkos nekadašnjoj svađi!

Nekadašnje suparnice Stanija Dobrojević i Ena Popov razgovarale su pred kamerama prvi put pošto je Popovu bivši dečko Gojko Kačar varao s Dobrojevićevom

Stanija Dobrojević i Ena Popov u uljudnim odnosima uprkos nekadašnjoj svađi!



Ni jedna ni druga nisu mogle da izbegnu ovaj susret, pošto je voditeljki zapalo da ugosti bivšu farmerku, ali i svoju nekadašnju suparnicu.

"Došao je red da Stanija gostuje, a Ena vodi emisiju. Kad su joj organizatori rekli da će ugostiti ovu farmerku, voditeljka se nije bunila, rekla je da je to posao i da će ga ona odraditi. Iako se starleta trudila da uđe u priču s njom pre emisije, ali i posle nje, Popova ju je uporno ignorisala", otkriva izvor sa lica mesta.

"U jednom trenutku Stanija je čak i krenula nešto da je pita, na šta je Ena rekla da će sve što treba ispričati u studiju. I zaista, dok su kamere bile uključene, prema gošći je bila ljubazna. Međutim, čim su se isključile, prestala je da se obazire na Stanijine pokušaje da joj se obrati", dodaje on.

Na pitanje da ispriča kako je protekao susret s bivšom suparnicom, a Ena Popov je kulturno odgovorila:

"Svaku emisiju doživljavam kao novi izazov, a pošto se ovim poslom bavim već 12 godina, sebe smatram profesionalcem i shodno tome uvek se trudim da budem na visini zadatka", kaže Ena.

Stanija Dobrojević je potvrdila da ju je Ena dočekala kako i dolikuje.

"Ta priča je daleko iza nas, Ena je bila skroz profesionalna. U emisiji sam uživala ugled i poštovanje. Hvala gledateljkama koje su zvale i upućivale mi samo reči hvale. Sve je bilo u najboljem redu", izjavila je ona.

Autor: I.M.
Izvor: Kurir
Foto: Printscreen TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>