Region

Svet

Nenad Aleksić Sha: Goca Božinovska je bila najbolja riba na Farmi! (Video)

Nenad Aleksić Sha šestoplasirani takmičar Farme 2013 prokomentarisao je svoje učešće u rijalitiju i ponašanje ostalih takmičara

Nenad Aleksić Sha: Goca Božinovska je bila najbolja riba na Farmi! (Video)



On je ispričao da mu je Aki bio baš dobar prijatelj, dok za Filipa Panajotovića kaže da se "dečko pogubio". Kao i svi ostali i on je prokomentarisao vezu novog para sa Farme. Sha misli da se Filip stvarno zaljubio, dok je suprotnog mišljenja kad je Stanija u pitanju.

"Nemoj da lažeš ljude, jasno se vidi da je to neka priča, ako je to dobar marketinški potez, super!", izjavio je Sha i objasnio da je sasvim očigledno kako je "ta veza fejk". Nakon par izjava o trenutno najinteresantnijem paru u javnosti, voditeljka je pitala Sha: "Da li je Stanija dobra riba?".

"Najiskrenije, neka shvati ko kako hoće. Pogledaj vas dve, kao lutke obe. Filip je mene mnogo pljuvao po nekim intervjuima. Sve je krenulo zbog one svadbe, kad smo izabrani Stanija i ja da budemo fejk bračni par. Tada nije bilo ničega među nama, jedino sam bio go kada sam otišao sam da se tuširam u kupatilu. Pošto me je Filip "pljuvao", više mi je bilo zanimljivo njega da peckam, nego što mi se dopala Stanija".

Kako Sha nije odgovorio voditeljki na pitanje da li je Stanija "dobra riba", ona je morala da ga pita još jednom, ali ovog puta preformulisano.

"Evo sad najiskrenije, bez zezanja, Goca Božinovska. Ja sam to rekao više  puta, žena koja sjajno izgleda. Ne samo fizički, kao čovek, to je ljudina, jedna idealna osoba", rekao je Sha.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>