Region

Svet

Ivan Zeljković od jeseni u novom kvizu: Voleo bih da okajem grehe iz Milionera!

Voditelj Ivan Zeljković, poznat po ultrapopularnom kvizu "Milioner", od jeseni će zameniti glumca Dragana Nikolića i vodiće jednako zanimljiv projekat na TV Pink "Multimilioner".

Ivan Zeljković od jeseni u novom kvizu: Voleo bih da okajem grehe iz Milionera!



Tom prilikom Zeka je otkrio koja je razlika između ove dve igre znanja, ali i da se nada da će ovaj put doneti sreću takmičarima, budući da u "Milioneru" niko nije osvojio glavnu nagradu.

"Ova dva kviza prilično su slična. Oba su kvizovi znanja, sa izraženom dramatikom. Upoznajemo ljude, njihove priče, malo ih testiramo i nagrađujemo. U "Multimilioneru" su uvek u paru i uvek im pare stoje pred očima, pa će možda biti malo oprezniji. Ono što je presudilo da prihvatim angažman na TV Pink je to što je ovo veliki i kvalitetan licencni kviz i mislim da će biti lep nastavak moje voditeljske karijere. Jednostavno, čekao sam pravu priliku i mislim da je ovo to", rekao je Ivan.

Voditelj kaže da bi voleo da se vidi sa Gagom Nikolićem koji je vodio ovaj kviz, kako bi mu glumac preneo iskustva, jer je velika čast naslediti glumačku legendu.

"Velika mi je čast, ali i obaveza, obzirom da je Gaga vodio ovaj kviz. Čast, zato što ga smatram jednim od dva-tri najbolja glumca ikada na ovim prostorima. Obaveza, da se potrudim da budem dosledan naslednik. Voleo bih da se vidim sa njim, da mi prenese svoje iskustvo u vezi sa ovim kvizom", iskren je Zeljković i dodaje da se nada da će takmičarima doneti više sreće nego ranije.

"Mnogo bih voleo da neko pobedi! Iskreno, i ja sam razmišljao u tom pravcu, voleo bih da se zaista desi glavna nagrada, da okajem grehe iz Milionera",kaže kroz smeh voditelj i napominje da se sada odlično oseća, budući da je nedavno imao intervenciju ubrizgavanja sopstvene plazme, jer se okliznuo i povredio koleno prilikom skijanja.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Foto: wannabemagazine.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>